12/12/2013
Zanimivosti
Foto: FBK Galaks

Novoletna nagradna igra FBK galaks

Dolgo je tlela ideja in končno smo jo spravili na svetlo.

V športnem društvu Galaks smo se odločili, da s pomočjo naših donatorjev priredimo nagradno igro Floorball klub Galaks v sliki.

Namen nagradne igre je promocija floorball-a v Selški dolini ter spoznati z floorball-om čimvečjo množico ljudi.

Naša nagradna igra bo potekala prek socialnega omrežja Facebook.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo na naš email fbkgalaks(at)gmail poslali fotografijo,mi pa jo bomo objavili na facebook strani Galaks z imenom Floorball klub Galaks v sliki. V galeriji se tako lahko najdejo fotografije z naših tekem, treningov, turnirjev, lahko so obdelane z različnimi orodnji kot npr. photoshop... Lastnik vsake fotografije bo objavljen ob fotografiji.

V nagradni igri imamo pripravljenih 15 zanimivih nagrad, ki si jih bodo razdelili tisti, ki se bodo po številu všečkov uvrstili v finalno žrebanje, na katerem bomo izzrebali ter podelili nagrade.Kraj in čas žrebanja bomo prav tako, kot spisek nagrad objavili naknadno.

Vsekakor pa moramo omeniti naše donatorje, ki so prispevali nagrade za igro Floorball klub Galaks v sliki.

To so, potovalna agencija Balkan Ekspres, Litostrojska koča Soriška Planina, Pivovarna Laško, Javni zavod Ratitovec, Turistični center Soriška planina...omenimo pa naj tudi temo na katero se nagrade nanašajo. Lastnik najboljše fotografije prejme vikend smučanje na Jahorini in Bjelašnici , druga fotografija nočitev z zajtrkom v biwaku na Soriški planini....

Nagradna igra traja od 15.12.2013 do 19.1.2014